نحوه نوشتن قرارداد اجاره سالن زیبایی
در ادامه قصد داریم به سوال آرایشگران عزیز در مورد اینکه چگونه یک قرارداد اجاره سالن زیبایی خوب و قانونی بنویسیم پاسخ دهیم با سلام زیبایی همراه باشید.
انواع قرارداد برای اجاره سالن زیبایی
چندین حالت برای اجاره در یک سالن زیبایی وجود دارد
1- اجاره محیط سالن زیبایی برای بلند مدت ( معمولا به صورت سالیانه میباشد)
2- اجاره روزانه سالن زیبایی (مخصوص آموزشهای آرایشگری)
3- اجاره محیط سالن زیبایی به همراه کلیه تجهیزات سالن
4 – اجاره اتاق در سالن زیبایی
5 – اجاره صندلی در سالن زیبایی
دریافت قرارداد اجاره صندلی آرایشگاه
6 – یک نوع اجاره هم وجود دارد که به صورت همکاری هست (محیط سالن برای یک طرف قرارداد هست و تجهیزات و تخصص و کار برای طرف دوم قرارداد یا محیط سالن به همراه تجهیزات سالن برای یک طرف قرارداد و تخصص و کار برای طرف دیگر میباشد)
برای هر کدام از این موارد باید قرارداد جداگانه و قانونی نوشته شود.
اگر نیاز به مشاوره برندسازی سالن زیبایی، جذب مشتری سالن زیبایی و…. دارید روی دکمه زیر کلیک کنید، ما شما را کامل راهنمایی میکنیم.
در قرارداد اجاره سالن زیبایی چه مواردی باید ذکر شود؟
ابتدا باید مشخصات طرفین قرارداد را ذکر کنیم
ماده 1- طرفین قرارداد:
طرف اول:
آقای/ خانم………………………………………متولد…………………………شماره شناسنامه………………………کد ملی………………………مالک و صاحب مجوز سالن زیبایی…………………………………..شماره تماس………………………………………آدرس…………………………………
طرف دوم:
آقای/خانم………………………..متولد………………………….شماره شناسنامه………………………..کدملی…………………..دارای مدرک مهارت در زمینه……………………………….شماره تماس………………………………………….آدرس………………………………………………………………………………………
تبصره: طرف دوم صحت اطلاعات فوق را گواهی نموده و مسئولیت قانونی ناشی از عدم صحت موارد فوق الذکر را تماما بر عهده ایشان بوده و نشانی مندرج محل اقامت قانونی ایشان تلقی گردیده و هرگونه مکاتبات یا ارسال اوراق قضایی، اداره بیمه و وزارت کار به این نشانی انجام میگردید، طرف دوم مکلف است در صورت تغییر آدرسمراتب را کتبا به طرف اول جهت درج در پرونده اعلام نمایید.
در قسمت بعد باید موضوع قرارداد ذکر شود
با توجه به نوع قرارداد شما (در بالا اشاره شد) موضوع نوشته میشود.
ما در اینجا به قرارداد مشارکت اشاره میکنیم
ماده2- موضوع قرارداد:
موضوع قرارداد عبارت است از همکاری و مشارکت با وظایف و تعهدات طرفین به منظور کسب سود و درآمد حاصله از ارائه خدمات در حیطه مهارت و تخصص طرف دوم……………………….در سالن زیبایی متعلق به طرف اول و تقسیم منافع بر اساس مفاد آتی این قرارداد.
تبصره: در صورت جریمه شدن و یا تخلف و فساد در آرایشگاه و اثبات قصور از قسمت طرف دوم که مسئولیت اداره آن قسمت را بر عهده دارند تماما مسئولیت قضایی و کیفری و مالی بر عهده ایشان میباشد.
طرف دوم قرارداد باید پیش از استفاده از کلیه مواد شیمیایی فرم اطلاعات مشتری را که شامل اطلاعات راجع به شرایط خاص مانند بارداری، آلرژی، آسم یا هر مورد دیگر که مانع انجام خدمات میشود را تکمیل و به امضای مشتری رساند.
در این قسمت قرارداد چگونگی تقسیم درآمد را داریم
ماده3- نحوه تقسیم منافع
از کل مبلغ دریافتی از مشتری پس از کسر …………درصد بابت مالیات………………درصد سهم طرف اول و ………………درصد سهم طرف دوم میباشد که در پایان هر (هفته/ماه )محاسبه و توسط طرف اول به شماره حساب …………….متعلق به طرف دوم واریز میشود
با نظر به چند قسمتی بودن مجموعه تمامی درآمد مکتسبه از آن قسمت عینا (چه بصورت نقدی یا غیرنقدی) به صندوق مشترک که مورد اعتماد طرفین بوده و از سوی طرف اول مشخص می گردد تحویل داده میشود.
مشخص کردن تمامی تعهدات طرفین به صورت کامل
ماده4- تعهدات طرف اول قرارداد
ماده5- تعهدات طرف دوم قرارداد.
ماده6- مشخص کردن شرایط جذب نیرو و استخدام از ناحیه طرف دوم ( در صورت نیاز به همکار با چه شرایطی میتواند یک نفر را استخدام کند)
ماده7- انحلال قرارداد
ماده8- حل اختلاف
مشخص کردن محل انعقاد قرارداد
ماده9- محل انعقاد قرارداد:
این قرارداد در شهر……………………………و آدرس………………….منعقد گردید.
مشخص کردن مدت زمان قرارداد
ماده10- مدت قرارداد:
مدت این قرارداد …………………. از تاریخ……………………………لغایت تاریخ…………………………میباشد
که در صورت تمایل طرفین به صورت کتبی قابل تمدید میباشد.
پیوستها:
کپی (شناسنامه و کارت ملی، پروانه کسب، مدارک معتبر آرایشگری)
امضای طرف اول امضای طرف دوم
امضای شاهد اول امضای شاهد دوم
دیدگاهتان را بنویسید